Lőrinci nyelviskola XVIII. kerület

Aktualitások » Rólunk » Miért mi

Miért mi

Angol, német, spanyol, magyar és matematika oktatása kis létszámú csoportokban és magánórán. Tanuljon hatékonyan, kényelmes környezetben!
Csoportos nyelvoktatás keretében is a leghatékonyabb nyelvtanulásra és minőségi oktatásra törekszünk, így más iskolákban az úgynevezett „mini csoportok” nálunk normál tanfolyamnak felel meg, azaz a legmagasabb létszám 7 fő, de a csoportok átlaglétszáma 4 – 5 fő. Hatékonyan csak kis létszámú csoportban lehet tanulni. Minél többen vannak egy csoportban, annál kevesebb idő jut egy főre az órai gyakorló feladatok elvégzésénél.
Ha egyéni oktatást szeretne, mert nem akar más tanulási tempójához alkalmazkodni, illetve ha azt szeretné, hogy a Tanár csak Önnel foglalkozzon, több idő jusson a gyakorlásra és a beszédre, hogy így a nyelvtanulás tényleg hatékony legyen, nálunk erre is van lehetőség. Iskolánkban a magánórák időpontját és intenzitását Ön választhatja meg! De ha nem szeretne egyedül tanulni, viszont csoportban, kötött időpontban sem felel meg, akkor jöjjön barátjával, kollégáival, családtagjaival. 2 – 3 fős magánóráknál már az árak is sokkal kedvezőbbek!