Lőrinci nyelviskola XVIII. kerület

Aktualitások » Rólunk » Vendégkönyv

Vendégkönyv

Rólunk írták

8 Hozzászólás - Bejegyzés írása

(0 Rejtett)

Edit

ID: 7

Szerettem itt tanulni, nagyon családias a légkör. Profi módon késztettek fel a középfokú nyelvvizsgámra, amit magabiztosan tettem le. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Anita (18)

ID: 6

Az tetszett hogy az angol nyelvtanárom összeszedett, felkészült és következetes volt. Az órákon amely Skype magánora volt az igényeim és kéréseimnek megfelelően haladtunk. Az órákon a gyengeségeimet erősítettük.

Gyula (20)

ID: 5

A legjobb az egészben, hogy nagyon intenzív, és az ember folyamatosan rá van kényszerítve, hogy gyakoroljon, tanuljon és állandóan kap visszajelzéseket, így tudja, hogy milyen közel vagy messze van a célhoz.

Nikolett (19)

ID: 4

Középfokú nyelvvizsga szint elérése és a nyelv biztos használata volt a célom. A nyelvvizsgát még nem értem el, de a haladás folyamatos. Amiket a nyelviskolától kaptam az a kedvesség, rugalmasság és mindenek előtt a tudás. Ajánlom másoknak is, mert jó. Jó a hangulat a színvonal és a tanárok.

Ádám (21)

ID: 3

Beszélni szerettem volna megtanulni, és úgy érzem sokat léptem előre ez ügyben. Már meg merek szólalni angolul minden probléma nélkül. Az tanáromtól élvezetes órákat, jó tanácsokat, egy kis magabiztosságot kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek, mert jók a tanárok és kedvezőek az árak.

előző bejegyzés