Lőrinci Nyelviskola
1181 Budapest, Üllői út 421.
 • Elérhetőségeink

  Cím: 1181 Budapest, Üllői út 421. (XVIII. kerület, Városházával szemben az udvarban)
  Iroda nyitva tartás: NYÁRON

  HÉTFŐ 16.00 - 18.30
  SZERDA 16.00 - 18.30
  CSÜTÖRTÖK 16.00 - 18.30

  Telefon: (06-30) 346 71 00 vagy (06-1) 291-72-43 (vonalas telefonon csak iroda nyitva tartási időben vagyunk elérhetőek)

  Július 27 - Augusztus 2-ig Iskolánk ZÁRVA TART!

  Augusztus 3-án hétfőn 16.00-tól várjuk a tanulni vágyókat

 • Iskolánk

   

  Galéria képekben

Tanáraink

 • Magyar Zita - angol, német vezető tanár

  Magyar Zita vagyok a Lőrinci Nyelviskola német és angol tanára, valamint az iskola vezető tanára. 2014 óta erősítem az iskola csapatát.
  Örülök, hogy egy olyan helyen dolgozhatok, ahol a tanárok és a diákok egyaránt szabadon kibontakoztathatják képességeiket. Az órákat legtöbbször a tanulók igényeit figyelembe véve alakíthatjuk ki.

  Már az általános iskola óta része az életemnek a német és az angol nyelv. A nyelvek iránti lelkesedés végig kísérte a tanulmányaimat. Azért is választottam a nyelvtanári pályát, hogy lehetőségem legyen másokkal is megszerettetni a nyelveket. Időközben német nyelvből a szakfordítói és tolmácsképzést is elvégeztem. Szívesen vállalok vizsgákra való felkészítést és korrepetálást.

  Célom az, hogy minél több tanuló sikereket érjen el a nyelvtanulásban.

 • Kemenesi Márta - angol, matek tanár

  Kemenesi Márta vagyok a Lőrinci Nyelviskola angol és matek tanára. 2011 óta dolgozom a nyelviskolában.

  Szeretem, hogy az iskolában családias környezetben folyik a tanítás. A kollégákkal jól össze tudunk dolgozni, és segítjük egymás munkáját.

  Lehetőségem volt Amerikában dolgozni, ahol elmélyíthettem angol nyelvtudásomat. Szeretném ezt a tudást átadni Tanulóimnak, és hozzásegíteni őket céljaik eléréséhez.

   Matematika iránti szeretetem az iskolai éveimet végigkísérte. Célom az, hogy a diákok a nehézségeket leküzdve felfedezzék a matematika szépségeit is.

  Szívesen vállalok vizsgákra való felkészítést és korrepetálást matematikából és angol nyelvből, ezeken felül idegenforgalmi nyelvvizsgára való felkészítést is.

 • Czigány Andrásné Végh Réka - német tanár

  Végh Réka vagyok, a Lőrinci Nyelviskola német nyelvtanára. 12 éve tanítok németet, 2019 óta a Nyelviskolában is. Két kisgyermek anyukájaként a kicsi és nagy gyermekekkel való együtt tanulás áll hozzám igazán közel, de a felnőttekkel való foglalkozást is nagyon élvezem.

  Azért szeretek a Lőrinci Nyelviskolában tanítani, mert itt minden korosztállyal foglalkozhatok, szerezhetek inspiráló élményeket és emlékeket. A diákjaim motiváltsága és kitartó figyelme által újabb és újabb tanítási és tanulási módszereket próbálhatok ki.

  Óráimon jó hangulatra, sok játékra és többségében a szóbeli kommunikáció erősítésére törekszem - natürlich auf Deutsch!

 • Majoros Marina - angol tanár

  Osztatlan képzésben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként jeles eredménnyel. Az angol nyelvvel való foglakozás a hobbim. Továbbá kifejezetten érdekel a metodológia, rendszerint új tanítási módszereket próbálok ki. Szeretem a játékos, életszerű, ugyanakkor komoly kihívást jelentő cetlis-borítékos feladataimat gyártani, ez a legegyedibb attribútumom a tanítás terén, ami a tanulóim visszajelzései alapján szerencsére meglehetősen kedvelt is. Hét évig éltem Angliában, ebből négy évig iskolában dolgoztam, mint helyettesítő illetve korrepetáló tanár.

  Vallom, hogy az ember a tanulás terén rengeteget tehet magáért, egy jó tanár pedig úgy tudja koordinálni az egyéni munkát, hogy az a lehető legeffektívebb legyen.

  A Lőrinci Nyelviskola nagy előnye, hogy nagyon szép, tágas tantermeiben háborítatlanul folyik a tanulás, illetve lehetőség van arra, hogy száz százalékosan a tanulói igények szerint folyhasson az oktatás kellemes környezetben.

 • Kovács Karolina - angol tanár

  2019 februárjában csatlakoztam a Lőrinci Nyelviskola csapatához, ahova azóta is minden alkalommal szívesen járok tanítani, mert itt értékelik és megbecsülik a munkámat. A vidám és nyugodt légkörről nem is beszélve.

  Úgy érzem, hogy a tanítás mindig az életem része marad, hiszen tanítás során emberekkel tudok foglalkozni és kapcsolatot teremteni. Ez számomra az egyik legfontosabb. E mellett örömmel tölt el, hogy átadhatom a tudásom másoknak, vezethetem őket a fejlődésük során. Szintén örömmel tölt el az is, hogy úgy érzem a tanítással hasznos munkát végzek.

  Az óráimra igyekszem vegyesen készülni kommunikatív feladatokkal, nyelvtan tanításával és gyakorlásával, szövegértési és hallás utáni feladatokkal illetve nem utolsó sorban sok humorral. Óráimra való készülésben igénybe veszem az internetet; rengeteg olyan hasznos tippet, tanácsot és gyakorlatot lehet találni online, melyek színesebbé vagy viccesebbé teszik nyelvóráimat.

  A munkám során elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és saját magam képzése. A digitális kompetenciám folyamatos fejlesztését elengedhetetlennek tartom, e téren mindig lesz újdonság, hiszen a technika is folyamatosan változik. Hosszú távú célkitűzéseim között szerepel az üzleti angol tanítása, ezzel jelenleg még én is csak ismerkedem.

 • Győrik Hajnalka - angol tanár

  Miért szeretek tanítani? Jó érzés hallani, amikor a tanulóktól visszaköszönnek az általam tanított szavak, kifejezések, nyelvtani elemek. Szeretem, amikor felkelti az érdeklődésüket egy-egy érdekes anyag, olvasmány, tudnak hozzá kapcsolódni és beszélgetni tudunk róla.

  A Lőrinci Nyelviskola biztos kereteket, anyagokat, de ugyanakkor önállóságot is biztosít számomra.

  Nyelvtanári pályám során számos tanítványomat, csoportomat készítettem fel alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára.

  Közeli célkitűzésem még több tanítvány nyelvi magabiztosságát fejleszteni, a csoportjaimat a kívánt szintre juttatni. Bevált módszereim az activity típusú definiciós játékok, szóláncok, szerepjátékok, az angol nyelvű óravezetés, nyelvtani drillek. Az internet jóvoltából a nyelvtanulási lehetőségek megsokszorozódtak. Szeretek interneten talált anyagokat és videókat használni.

  Hiszem, hogyha lelkesedés és szorgalom van és jó tanári irányítás, akkor boritékolható a siker.

 • Partnereink
  • Suzuki-alkatreszek-bonto-szerviz-Minden-ami-Suzuki
  • Rőfösbolt