Lőrinci Nyelviskola
1181 Budapest, Üllői út 421.
 • Elérhetőségeink

  Cím: 1181 Budapest, Üllői út 421. (XVIII. kerület, Városházával szemben az udvarban)
  Ügyfélszolgálat

   Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása:

  HÉTFŐ                  15.00 - 18.30
  KEDD                      
  ZÁRVA
  SZERDA               16.30 - 18.30
  CSÜTÖRTÖK      16.00 - 18.30

  PÉNTEK                 ZÁRVA
  SZOMBAT              ZÁRVA

   

  Telefon: (06-30) 346 71 00 vagy (06-1) 291-72-43 (vonalas telefonon csak iroda nyitva tartási időben vagyunk elérhetőek)

 • Iskolánk

   

  Galéria képekben

Egyedi, specifikus konzultációk

Munkavállalói konzultáció, állásinterjúra felkészítés

A konzultáció célja, hogy a Tanulónak segítsünk állásinterjúra felkészülni, kérdésekre válaszolni illetve a munkahellyel kapcsolatban kérdéseket feltenni. A konzultációk során a meglévő tudást és szókincset célirányosan bővítjük, hogy tudjon idegen nyelvű álláshirdetéseket értelmezni, önéletrajzot írni, telefonon állásinterjúra bejelentkezni. Igény szerint szakmai szókincset átbeszélni és grafikonokat értelmezni.


Szókincsfejlesztő konzultáció

A szókincsfejlesztő konzultáció célja, hogy a tanuló képes legyen bármely témában önálló, egybefüggő beszédet alkotni. Két perces kiselőadást tartani, szituációs gyakorlatokban érvelni, életszerű helyzeteket megoldani és véleményt nyilvánítani illetve képek alapján történetet elmesélni. A konzultációk során átvesszük a különböző nyelvtani igeidőket és szerkezeteket, megtanulunk formális és informális leveleket illetve fogalmazásokat írni.
 

Útitárs konzultáció

A konzultációk során minden készséget fejlesztünk, amire szükség lehet egy külföldi nyaralás során. A cél az, hogy az utazással kapcsolatos kifejezéseket és szókincset megtanuljuk, illetve ki tudjunk tölteni űrlapokat, idegen nyelven kérdéseket feltenni illetve megértetni magunkat és a hozzánk intézett kérdésekre válaszolni.

 • Partnereink
  •  
  • Rőfösbolt