Lőrinci Nyelviskola
1181 Budapest, Üllői út 421.
 • Elérhetőségeink

  Cím: 1181 Budapest, Üllői út 421. (XVIII. kerület, Városházával szemben az udvarban)
  Ügyfélszolgálat

   Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása:

  HÉTFŐ                  15.00 - 18.30
  KEDD                      
  ZÁRVA
  SZERDA               16.30 - 18.30
  CSÜTÖRTÖK      16.00 - 18.30

  PÉNTEK                 ZÁRVA
  SZOMBAT              ZÁRVA

   

  Telefon: (06-30) 346 71 00 vagy (06-1) 291-72-43 (vonalas telefonon csak iroda nyitva tartási időben vagyunk elérhetőek)

 • Iskolánk

   

  Galéria képekben

Munkatársak

 • Kemenesi Istvánné Márti néni - Iskola vezető

  Kemenesi Istvánné vagyok a Lőrinci Nyelviskola vezetője, de a legtöbben Márti néninek hívnak és ismernek.  2011. májusa óta energikusan és lelkesen irányítom a nyelviskolát.

  Célom, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett magas színvonalon, a törvényi előírások betartása mellett  tudjam elősegíteni a hozzánk érkező Résztvevők igényeinek megvalósítását.

  Sikeres akciókkal, széles és rugalmas árválasztékkal színesítem a nyelviskolai palettát. Családias hangulatban, kellemes környezetben, felkészült tanárokkal segítem elő a lakossági és céges oktatást.
  Büszke vagyok munkatársaimra, hogy olyan erőbedobással és elhivatottsággal dolgoznak iskolánk sikeréért, hogy a Résztvevők örömmel járnak hozzánk és sikeresen érik el céljaikat.

 • Keszegh Istvánné Éva - Irodavezető, oktatásszervező referens

  Keszegh Istvénné Éva vagyok 2011 óta ügyfélszolgálati munkatársként dolgozom az iskolában.

  Feladataim közé tartozik a pénzügyi koordinálás, kapcsolattartás, lakossági és céges képzések, konzultációk megszervezése és az ehhez tartozó munkák ellátása.

  Ügyfélszolgálatunkon naprakész információkkal várom a kedves Jelentkezőket és Résztvevőket. Célom, hogy a Tanulni vágyókat hozzásegítsem a számukra legkedvezőbb opciók megtalálásához, illetve céljukat a leghatékonyabban elérjék.

   

 • Magyar Zita - angol, német vezető tanár

  Magyar Zita a Lőrinci Nyelviskola német és angol tanára, valamint az iskola vezető tanára vagyok. 2014 óta erősítem az iskola csapatát.
  Örülök, hogy egy olyan helyen dolgozhatok, ahol a tanárok és a diákok egyaránt szabadon kibontakoztathatják képességeiket. Az órákat legtöbbször a tanulók igényeit figyelembe véve alakíthatjuk ki.

  Már az általános iskola óta része az életemnek a német és az angol nyelv. A nyelvek iránti lelkesedés végig kísérte a tanulmányaimat. Azért is választottam a nyelvtanári pályát, hogy lehetőségem legyen másokkal is megszerettetni a nyelveket. Időközben német nyelvből a szakfordítói és tolmácsképzést is elvégeztem. Szívesen vállalok vizsgákra való felkészítést és korrepetálást.

  Célom az, hogy minél több tanuló sikereket érjen el a nyelvtanulásban.

 • Katona Erzsébet - német tanár

  Katona Erzsébet vagyok, 2021 óta dolgozom a Nyelviskolában. Az első pillanattól kezdve szívesen tanítok itt, mert megegyeznek a nyelvtanításról vallott nézeteink. Mind a diákok, mind a tanárok igényeit maximálisan figyelembe veszik. 
   
  Az ELTE német nyelv és irodalom szakán végeztem. Két évet töltöttem Bécsben illetve számos alkalommal voltam kiküldetésben Németországban. A tanítás szeretete kicsi korom óta elkísér. Legnagyobb öröm számomra, mikor a tanuló sikeresen megérkezik a kitűzött céljához. Ennek eléréséhez elengedhetetlennek tartom a személyre szabott oktatást. Tanítási gyakorlatom sok évre nyúlik vissza, de fontosnak tartom, hogy lépést tartsak a nyelvtanítás új módszereivel.
   
  Valamennyi korosztályt szeretettel várok, bármilyen tudásszinten.
 • Majorszki Anita angol nyelvtanár

  Majorszki Anita vagyok, a Lőrinci Nyelviskola angol tanára. Tanulmányaim az Eötvös Lóránd Tudományegyetem angol-kémia osztatlan tanári szakán végzem.

  Örömömre szolgál, hogy néhány éve még tanulóként, ma viszont már a tábla előtt kedveltethetem meg ezt a fantasztikus nyelvet diákjaimmal. Az angol nyelv szépsége már gyerekkoromban lenyűgözött, olyannyira, hogy el is döntöttem: tanár szeretnék lenni. Maximális lelkesedéssel és odaadással tanítom diákjaimat.

  A Lőrinci Nyelviskola a legjobb választás, legyen szó korrepetálásról, érettségi- vagy nyelvvizsga felkészítésről. Támogató környezetben, együttműködő csapat segíti a munkámat.
  Óráimon igyekszem az interaktív, játékos feladatok alkalmazására, célom, hogy a tanulás jó hangulatú, és hatékony módszerek megvalósításával történjen.

  Szívesen vállalok felkészítést és korrepetálást angol nyelvből.

 • Papp Dalma - angol tanár

  Papp Dalma vagyok a Lőrinci Nyelviskola angol tanára.
  Az angol nyelv tanulása már általános iskolás koromban is közel állt a szívemhez, ezért is folytattam később tanulmányaimat haladó angol tagozaton. A Budapesti Gazdasági Egyetemet kitüntetéssel végeztem. Egyetemi éveim során az üzleti angol világával is megismerkedtem.

  Nagy hangsúlyt fektetek a személyre szabott oktatásra, ezért az órák felépítését a tanulók céljaihoz igazítom. A privát órák során interaktív, változatos gyakorlatokkal segítem elő a fejlődést.

  A Lőrinci Nyelviskolában lehetőség nyílik barátságos környezetben, jó hangulatú órák keretében elsajátítani az angol nyelvet. Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! 

  Szívesen vállalok felkészítést és korrepetálást angol nyelvből, kortól és tudásszinttől függetlenül.

   

 • Harangozó Lili - angol tanár

  Harangozó Lili vagyok, a Lőrinci Nyelviskola angoltanára. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem angol-magyar szakán végzem már ötödik éve.

  Az angol nyelv már középiskolás koromtól szenvedélyemmé vált, ezt ki is teljesítettem, amikor a 2023-as OTDK-n (Országos Tudományos Diákköri Konferencia) különdíjat szereztem Tanulás- és Tanításmódszertan, Tudástechnológia szekcióban.

  Óráimon fontos számomra az interaktivitás, a kommunikációközpontúság, az élménypedagógia és a testközeli megismerése a nyelvnek. A nyelviskola családias légkörében lehetőségem nyílik az angol nyelv tanítására, korrepetálására.

  Szívesen vállalok nyelvvizsgákra, felvételire való felkészítést, korrepetálást angol nyelvi konzultációt,

  intenzív-és félintenzív egyéni –és csoportos nyelvoktatást, valamint magyar nyelv és irodalomból tudásszinttől függetlenül korrepetálás- érettségire, felvételire felkészítést.

 • Péntek Olivia angol tanár

  Péntek Olivia vagyok, a Lőrinci Nyelviskola angol tanára.

   Egészen kicsi korban volt szerencsém megismerkedni az angol nyelvvel, akkor még  játékos formában. Az évek múlásával a tudásom egyre mélyült, az angol iránti szenvedélyem egyre nőtt. Az általános iskola után a Karinthy Frigyes Gimnázium kéttannyelvű tagozatán folytattam tanulmányaimat, ahol nemzetközi érettségit tettem, majd a Szent István Egyetemen szereztem  diplomát. Célom , hogy másoknak is segítsek megismerni és megszeretni ezt a fantasztikus nyelvet. Véleményem szerint egy nyelv elsajátításához elengedhetetlen az adott nyelv kultúrájának ismerete is. Az órákat a tanulók igényeinek megfelelően építem fel minél érdekesebb és változatosabb feladatokkal.

  Szívesen vállalok felkészítést, korrepetálást, illetve szakfordítást angol nyelvből.   

   

 • Partnereink
  •  
  • Rőfösbolt