Lőrinci Nyelviskola
1181 Budapest, Üllői út 421.
 • Elérhetőségeink

  Cím: 1181 Budapest, Üllői út 421. (XVIII. kerület, Városházával szemben az udvarban)
  Ügyfélszolgálat

  HÉTFŐ 15.00 - 18.30
  KEDD    16.30 - 18.30
  SZERDA 16.30 - 18.30
  CSÜTÖRTÖK 16.00 - 18.30

  Telefon: (06-30) 346 71 00 vagy (06-1) 291-72-43 (vonalas telefonon csak iroda nyitva tartási időben vagyunk elérhetőek)

 • Iskolánk

   

  Galéria képekben

Munkatársak

 • Kemenesi Istvánné Márti néni - Iskola vezető

  Kemenesi Istvánné vagyok a Lőrinci Nyelviskola vezetője, de a legtöbben Márti néninek hívnak és ismernek.  2011. májusa óta energikusan és lelkesen irányítom a nyelviskolát.

  Célom, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett magas színvonalon, a törvényi előírások betartása mellett  tudjam elősegíteni a hozzánk érkező Résztvevők igényeinek megvalósítását.

  Sikeres akciókkal, széles és rugalmas árválasztékkal színesítem a nyelviskolai palettát. Családias hangulatban, kellemes környezetben, felkészült tanárokkal segítem elő a lakossági és céges oktatást.
  Büszke vagyok munkatársaimra, hogy olyan erőbedobással és elhivatottsággal dolgoznak iskolánk sikeréért, hogy a Résztvevők örömmel járnak hozzánk és sikeresen érik el céljaikat.

 • Keszegh Istvánné Éva - Irodavezető, oktatásszervező referens

  Keszegh Istvénné Éva vagyok 2011 óta ügyfélszolgálati munkatársként dolgozom az iskolában.

  Feladataim közé tartozik a pénzügyi koordinálás, kapcsolattartás, lakossági és céges képzések, konzultációk megszervezése és az ehhez tartozó munkák ellátása.

  Ügyfélszolgálatunkon naprakész információkkal várom a kedves Jelentkezőket és Résztvevőket. Célom, hogy a Tanulni vágyókat hozzásegítsem a számukra legkedvezőbb opciók megtalálásához, illetve céljukat a leghatékonyabban elérjék.

   

 • Magyar Zita - angol, német vezető tanár

  Magyar Zita a Lőrinci Nyelviskola német és angol tanára, valamint az iskola vezető tanára vagyok. 2014 óta erősítem az iskola csapatát.
  Örülök, hogy egy olyan helyen dolgozhatok, ahol a tanárok és a diákok egyaránt szabadon kibontakoztathatják képességeiket. Az órákat legtöbbször a tanulók igényeit figyelembe véve alakíthatjuk ki.

  Már az általános iskola óta része az életemnek a német és az angol nyelv. A nyelvek iránti lelkesedés végig kísérte a tanulmányaimat. Azért is választottam a nyelvtanári pályát, hogy lehetőségem legyen másokkal is megszerettetni a nyelveket. Időközben német nyelvből a szakfordítói és tolmácsképzést is elvégeztem. Szívesen vállalok vizsgákra való felkészítést és korrepetálást.

  Célom az, hogy minél több tanuló sikereket érjen el a nyelvtanulásban.

 • Kemenesi Márta - angol, matek tanár

  Kemenesi Márta vagyok a Lőrinci Nyelviskola angol és matek tanára. 2011 óta dolgozom a nyelviskolában.

  Szeretem, hogy az iskolában családias környezetben folyik a tanítás. A kollégákkal jól össze tudunk dolgozni, és segítjük egymás munkáját.

  Lehetőségem volt Amerikában dolgozni, ahol elmélyíthettem angol nyelvtudásomat. Szeretném ezt a tudást átadni Tanulóimnak, és hozzásegíteni őket céljaik eléréséhez.

   Matematika iránti szeretetem az iskolai éveimet végigkísérte. Célom az, hogy a diákok a nehézségeket leküzdve felfedezzék a matematika szépségeit is.

  Szívesen vállalok vizsgákra való felkészítést és korrepetálást matematikából és angol nyelvből, ezeken felül idegenforgalmi nyelvvizsgára való felkészítést is.

 • Győrik Hajnalka - angol tanár

  Miért szeretek tanítani? Jó érzés hallani, amikor a tanulóktól visszaköszönnek az általam tanított szavak, kifejezések, nyelvtani elemek. Szeretem, amikor felkelti az érdeklődésüket egy-egy érdekes anyag, olvasmány, tudnak hozzá kapcsolódni és beszélgetni tudunk róla.

  A Lőrinci Nyelviskola biztos kereteket, anyagokat, de ugyanakkor önállóságot is biztosít számomra.

  Nyelvtanári pályám során számos tanítványomat, csoportomat készítettem fel alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára.

  Közeli célkitűzésem még több tanítvány nyelvi magabiztosságát fejleszteni, a csoportjaimat a kívánt szintre juttatni. Bevált módszereim az activity típusú definiciós játékok, szóláncok, szerepjátékok, az angol nyelvű óravezetés, nyelvtani drillek. Az internet jóvoltából a nyelvtanulási lehetőségek megsokszorozódtak. Szeretek interneten talált anyagokat és videókat használni.

  Hiszem, hogyha lelkesedés és szorgalom van és jó tanári irányítás, akkor boritékolható a siker.

 • Kancsár Péter - angol, történelem tanár

  2017 óta része az életemnek a Lőrinci Nyelviskola, ahol kisebb kihagyásokkal (külföldi munkáim miatt) taníthattam.

  Az angol nyelv gyerekkorom óta érdekel és egyetemista koromban nyílt rá lehetőségem, hogy aktívan a kezembe vegyem nyelvi fejlődésemet a Károli Gáspár Református Egyetem osztatlan tanárképző szakán. Angol nyelvet nem csak a Lőrinci Nyelviskolában volt szerencsém tanítani, hanem   a Koreai Köztársaság (Dél-Korea) intézményeiben is. Magántanárként oktattam  Dél-Koreában általános iskolás korú gyermekeket.  Tartottam angol kommunikáció és szóbeli előadások kurzust koreai egyetemi hallgatók részére.

  A tanításban számomra a közös munka és a tanítványaim által elért eredmények okozzák a legtöbb örömet.

  A történelem iránti szeretetem neveltetésemből adódik. Aktívan ápoljuk a családi hagyományokat otthon, melyek szorosan összekapcsolódnak nemzeti ünnepeinkkel. Lehetőségem nyílt arra, hogy megmutassam és megértessem a diákokkal a múlt eseményeinek jelenformáló következményeit, illetve azon igyekeztem, hogy megtanítsam őket a rendszerszintű gondolkodásra.

  Szívesen vállalok korrepetálást és vizsgafelkészítést angol nyelvből, történelemből, irodalomból.

 • Majoros Marina - angol tanár

  Osztatlan képzésben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként jeles eredménnyel. Az angol nyelvvel való foglakozás a hobbim. Továbbá kifejezetten érdekel a metodológia, rendszerint új tanítási módszereket próbálok ki. Szeretem a játékos, életszerű, ugyanakkor komoly kihívást jelentő cetlis-borítékos feladataimat gyártani, ez a legegyedibb attribútumom a tanítás terén, ami a tanulóim visszajelzései alapján szerencsére meglehetősen kedvelt is. Hét évig éltem Angliában, ebből négy évig iskolában dolgoztam, mint helyettesítő illetve korrepetáló tanár.

  Vallom, hogy az ember a tanulás terén rengeteget tehet magáért, egy jó tanár pedig úgy tudja koordinálni az egyéni munkát, hogy az a lehető legeffektívebb legyen.

  A Lőrinci Nyelviskola nagy előnye, hogy nagyon szép, tágas tantermeiben háborítatlanul folyik a tanulás, illetve lehetőség van arra, hogy száz százalékosan a tanulói igények szerint folyhasson az oktatás kellemes környezetben.

 • Partnereink
  • Suzuki-alkatreszek-bonto-szerviz-Minden-ami-Suzuki
  • Rőfösbolt