Lőrinci Nyelviskola
1181 Budapest, Üllői út 421.
 • Elérhetőségeink

  Cím: 1181 Budapest, Üllői út 421. (XVIII. kerület, Városházával szemben az udvarban)
  Ügyfélszolgálat

   Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása:

  NYÁRI NYITVA TARTÁS

  HÉTFŐ                 16.00 - 18.30
  KEDD                     ZÁRVA
  SZERDA               16.30 - 18.30
  CSÜTÖRTÖK      16.00 - 18.30

  PÉNTEK                 ZÁRVA
  SZOMBAT             ZÁRVA

   

  ÁLTALÁNOS NYITVA TARTÁS

  HÉTFŐ                  15.00 - 18.30
  KEDD                    16.30 - 18.30
  SZERDA               16.30 - 18.30
  CSÜTÖRTÖK      16.00 - 18.30

  PÉNTEK                 ZÁRVA
  SZOMBAT              ZÁRVA

   

  Telefon: (06-30) 346 71 00 vagy (06-1) 291-72-43 (vonalas telefonon csak iroda nyitva tartási időben vagyunk elérhetőek)

 • Iskolánk

   

  Galéria képekben

Munkatársak

 • Kemenesi Istvánné Márti néni - Iskola vezető

  Kemenesi Istvánné vagyok a Lőrinci Nyelviskola vezetője, de a legtöbben Márti néninek hívnak és ismernek.  2011. májusa óta energikusan és lelkesen irányítom a nyelviskolát.

  Célom, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett magas színvonalon, a törvényi előírások betartása mellett  tudjam elősegíteni a hozzánk érkező Résztvevők igényeinek megvalósítását.

  Sikeres akciókkal, széles és rugalmas árválasztékkal színesítem a nyelviskolai palettát. Családias hangulatban, kellemes környezetben, felkészült tanárokkal segítem elő a lakossági és céges oktatást.
  Büszke vagyok munkatársaimra, hogy olyan erőbedobással és elhivatottsággal dolgoznak iskolánk sikeréért, hogy a Résztvevők örömmel járnak hozzánk és sikeresen érik el céljaikat.

 • Keszegh Istvánné Éva - Irodavezető, oktatásszervező referens

  Keszegh Istvénné Éva vagyok 2011 óta ügyfélszolgálati munkatársként dolgozom az iskolában.

  Feladataim közé tartozik a pénzügyi koordinálás, kapcsolattartás, lakossági és céges képzések, konzultációk megszervezése és az ehhez tartozó munkák ellátása.

  Ügyfélszolgálatunkon naprakész információkkal várom a kedves Jelentkezőket és Résztvevőket. Célom, hogy a Tanulni vágyókat hozzásegítsem a számukra legkedvezőbb opciók megtalálásához, illetve céljukat a leghatékonyabban elérjék.

   

 • Magyar Zita - angol, német vezető tanár

  Magyar Zita a Lőrinci Nyelviskola német és angol tanára, valamint az iskola vezető tanára vagyok. 2014 óta erősítem az iskola csapatát.
  Örülök, hogy egy olyan helyen dolgozhatok, ahol a tanárok és a diákok egyaránt szabadon kibontakoztathatják képességeiket. Az órákat legtöbbször a tanulók igényeit figyelembe véve alakíthatjuk ki.

  Már az általános iskola óta része az életemnek a német és az angol nyelv. A nyelvek iránti lelkesedés végig kísérte a tanulmányaimat. Azért is választottam a nyelvtanári pályát, hogy lehetőségem legyen másokkal is megszerettetni a nyelveket. Időközben német nyelvből a szakfordítói és tolmácsképzést is elvégeztem. Szívesen vállalok vizsgákra való felkészítést és korrepetálást.

  Célom az, hogy minél több tanuló sikereket érjen el a nyelvtanulásban.

 • Kemenesi Márta - angol, matek tanár

  Kemenesi Márta vagyok a Lőrinci Nyelviskola angol és matek tanára. 2011 óta dolgozom a nyelviskolában. Jelenleg főállás mellett tartok órákat.

  Szeretem, hogy az iskolában családias környezetben folyik a tanítás. A kollégákkal jól össze tudunk dolgozni, és segítjük egymás munkáját.

  Lehetőségem volt Amerikában dolgozni, ahol elmélyíthettem angol nyelvtudásomat. Szeretném ezt a tudást átadni Tanulóimnak, és hozzásegíteni őket céljaik eléréséhez.

   Matematika iránti szeretetem az iskolai éveimet végigkísérte. Célom az, hogy a diákok a nehézségeket leküzdve felfedezzék a matematika szépségeit is.

  Szívesen vállalok vizsgákra való felkészítést és korrepetálást matematikából és angol nyelvből, ezeken felül idegenforgalmi nyelvvizsgára való felkészítést is.

 • Katona Erzsébet - német tanár

  Katona Erzsébet vagyok, 2021 óta dolgozom a Nyelviskolában. Az első pillanattól kezdve szívesen tanítok itt, mert megegyeznek a nyelvtanításról vallott nézeteink. Mind a diákok, mind a tanárok igényeit maximálisan figyelembe veszik. 
   
  Az ELTE német nyelv és irodalom szakán végeztem. Két évet töltöttem Bécsben illetve számos alkalommal voltam kiküldetésben Németországban. A tanítás szeretete kicsi korom óta elkísér. Legnagyobb öröm számomra, mikor a tanuló sikeresen megérkezik a kitűzött céljához. Ennek eléréséhez elengedhetetlennek tartom a személyre szabott oktatást. Tanítási gyakorlatom sok évre nyúlik vissza, de fontosnak tartom, hogy lépést tartsak a nyelvtanítás új módszereivel.
   
  Valamennyi korosztályt szeretettel várok, bármilyen tudásszinten.
 • Majoros Marina - angol tanár

  Osztatlan képzésben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként jeles eredménnyel. Az angol nyelvvel való foglakozás a hobbim. Továbbá kifejezetten érdekel a metodológia, rendszerint új tanítási módszereket próbálok ki. Szeretem a játékos, életszerű, ugyanakkor komoly kihívást jelentő cetlis-borítékos feladataimat gyártani, ez a legegyedibb attribútumom a tanítás terén, ami a tanulóim visszajelzései alapján szerencsére meglehetősen kedvelt is. Hét évig éltem Angliában, ebből négy évig iskolában dolgoztam, mint helyettesítő illetve korrepetáló tanár.

  Vallom, hogy az ember a tanulás terén rengeteget tehet magáért, egy jó tanár pedig úgy tudja koordinálni az egyéni munkát, hogy az a lehető legeffektívebb legyen.

  A Lőrinci Nyelviskola nagy előnye, hogy nagyon szép, tágas tantermeiben háborítatlanul folyik a tanulás, illetve lehetőség van arra, hogy száz százalékosan a tanulói igények szerint folyhasson az oktatás kellemes környezetben.

 • Majorszki Anita angol nyelvtanár

  Majorszki Anita vagyok, a Lőrinci Nyelviskola angol tanára. Tanulmányaim az Eötvös Lóránd Tudományegyetem angol-kémia osztatlan tanári szakán végzem.

  Örömömre szolgál, hogy néhány éve még tanulóként, ma viszont már a tábla előtt kedveltethetem meg ezt a fantasztikus nyelvet diákjaimmal. Az angol nyelv szépsége már gyerekkoromban lenyűgözött, olyannyira, hogy el is döntöttem: tanár szeretnék lenni. Maximális lelkesedéssel és odaadással tanítom diákjaimat.

  A Lőrinci Nyelviskola a legjobb választás, legyen szó korrepetálásról, érettségi- vagy nyelvvizsga felkészítésről. Támogató környezetben, együttműködő csapat segíti a munkámat.
  Óráimon igyekszem az interaktív, játékos feladatok alkalmazására, célom, hogy a tanulás jó hangulatú, és hatékony módszerek megvalósításával történjen.

  Szívesen vállalok felkészítést és korrepetálást angol nyelvből.

 • Partnereink
  •  
  • Rőfösbolt