Lőrinci Nyelviskola
1181 Budapest, Üllői út 421.
 • Elérhetőségeink

  Cím: 1181 Budapest, Üllői út 421. (XVIII. kerület, Városházával szemben az udvarban)
  Ügyfélszolgálat

   Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása:

  HÉTFŐ                  15.00 - 18.30
  KEDD                      
  ZÁRVA
  SZERDA               16.30 - 18.30
  CSÜTÖRTÖK      16.00 - 18.30

  PÉNTEK                 ZÁRVA
  SZOMBAT              ZÁRVA

   

  Telefon: (06-30) 346 71 00 vagy (06-1) 291-72-43 (vonalas telefonon csak iroda nyitva tartási időben vagyunk elérhetőek)

 • Iskolánk

   

  Galéria képekben

Miért mi

Angol, német, történelem, magyar és matematika oktatása kis létszámú csoportokban és magánórán. Tanuljon hatékonyan, kényelmes környezetben!
 

Csoportos nyelvoktatás keretében is a leghatékonyabb nyelvtanulásra és minőségi oktatásra törekszünk, így más iskolákban az úgynevezett „mini csoportok” nálunk normál tanfolyamoknak felel meg, azaz a legmagasabb létszám 7 fő, de a csoportok átlaglétszáma 4 – 5 fő. Hatékonyan csak kis létszámú csoportban lehet tanulni. Minél többen vannak egy csoportban, annál kevesebb idő jut egy főre az órai gyakorló feladatok elvégzésénél.

Ha egyéni oktatást szeretne, mert nem akar más tanulási tempójához alkalmazkodni, illetve ha azt szeretné, hogy a Tanár csak Önnel foglalkozzon, több idő jusson a gyakorlásra és a beszédre, hogy így a nyelvtanulás tényleg hatékony legyen, nálunk erre is van lehetőség. Iskolánkban a magánórák időpontját és intenzitását Ön választhatja meg!   Nem szeretne egyedül tanulni? Viszont csoportban, kötött időpontban sem felel meg, akkor jöjjön barátjával, kollegáival, családtagjaival. 2 – 3 fős privát csoportoknál már az árak is sokkal kedvezőbbek.

Új lehetőség az online oktatás, melyet otthonról kényelmesen igénybe lehet venni, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN!

Előnyei:

 • nem kell utazni, nem kell cipelni az órához a tanszereket
 • nincs késés, óraelmaradás
 • nem marad otthon sem a tanszer, sem a házi feladat
 • Partnereink
  •  
  • Rőfösbolt